Είναι θέμα καλού γούστου!

Είναι θέμα καλού γούστου!

Ένα προϊόν για το οποίο είμαστε περήφανοι: ένα τυπικό Κρητικό, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ποικιλίας Κορωνέικη, με υπέροχη γεύση και σπουδαία χαρακτηριστικά ποιότητας... διαβάστε περισσότερα::

Πώς να διαλέξετε & πώς να χρησιμοποιήσετε το ελαιόλαδο

Πώς να διαλέξετε & πώς να χρησιμοποιήσετε το ελαιόλαδο

Η μεγαλύτερη ποσότητα ελαιόλαδου παράγεται στις μεσογειακές περιοχές της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στα καταστήματα μπορεί κανείς να βρει πολλές ποικιλίες... διαβάστε περισσότερα::

Η ποιότητα σε αριθμούς

Μια απλή διαδικασία

Ο ελαιόκαρπος μαζεύεται με τα χέρια και οδηγείται στο πιστοποιημένο και καθαρό ελαιοτριβείο με το οποίο συνεργάζεται σταθερά ο... διαβάστε περισσότερα::

 

Πιστοποιήσεις
Organic Farming - EUROPA ΔΗΩ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

Biolicreta

Biolicreta, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής γεωργίας από τη ΒΙΕΛΜΕ

Είναι θέμα καλού γούστου!

Ένα προϊόν για το οποίο είμαστε περήφανοι: ένα τυπικό Κρητικό, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, ποικιλίας Κορωνέικη, με υπέροχη γεύση και σπουδαία χαρακτηριστικά ποιότητας. Θεωρούμε ότι το ελαιόλαδο που προέρχεται από την περιοχή εκφράζει μοναδικά αυτόν τον τόπο με το ιδιαίτερο μικροκλίμα: ζεστό και ξηρό τη μέρα και ψυχρό τη νύχτα, οι τέλειες συνθήκες στις οποίες το δέντρο της ελιάς ευδοκιμεί καλύτερα.

Η γεύση

Το ελαιόλαδο BioliCreta έχει βαθύ χρυσοπράσινο χρώμα, ζωηρό άρωμα με πινελιές φρεσκοκομμένου χόρτου και αγκινάρας και γεύση πιπεράτη, με ελαφρά οξεία επίγευση, αναμενόμενη από ένα φρέσκο ελαιόλαδο. Αλείψτε το κρέας για τη σχάρα ή ετοιμάστε μια σάλτσα για ζυμαρικά με λίγο ελαιόλαδο, φρέσκο σκόρδο, τομάτα και τυρί. Η γεύση αυτού του ελαιόλαδου θα ζωηρέψει συναρπαστικά κάθε πιάτο!
Τα δυνατά αρώματα χόρτου και αγκινάρας βρίσκονται σε ισορροπία. Η γεύση έχει μια αρμονία ευχάριστη πράσινη αίσθηση βοτάνων και αμύγδαλου και ένα αργό γλυκό τελείωμα με ευχάριστη πιπεράδα που δηλώνει τη φρεσκάδα του ελαιόλαδου. Το Biolicreta συμπληρώνει ταιριαστά απλά πιάτα ψαριού, πουλερικών και ζυμαρικών, ζωντανεύει ένα ριζότο με μανιτάρια ή πολέντα με σιγοψημένα λαχανικά ή αρτίζει μια πράσινη σαλάτα ...εμπνευστείτε!

Biolicreta,  εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής γεωργίας από τη ΒΙΕΛΜΕ